enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpgüzel şeyler oluyoriyi şeyler oluyorankaraistanbulizmirhaber sitesigüncel haberler
DOLAR
33,9762
EURO
37,6709
ALTIN
2.725,36
BIST
9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
26°C
Ankara
26°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
30°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

1000 Öğrenciye Üniversite Bursu

1000 Öğrenciye Üniversite Bursu
23.08.2023 10:59
0
A+
A-

Kahramankazan Belediyesi, Kahramankazan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği iş birliği ile hayata geçirilen burs programı, bu yıl 1000 üniversite öğrencisine maddi destek sağlayacak.

 

Kahramankazan Belediyesi ve Kahramankazan Eğitim Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği (KAHEK) iş birliği ile yürütülen burs programı, ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim hayatlarını sürdürebilmeleri için önemli bir destek sunuyor. Bu özel iş birliği, geleceğin liderlerini destekleme vizyonunu yansıtarak, eğitim alanındaki fırsat eşitsizliğini azaltmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerine maddi destek sağlayarak onların eğitim hedeflerine ulaşmalarını kolaylaştırmayı hedefleyen burs programı, KAHEK’in çatısı altında gerçekleşiyor.

 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yaptığı açıklamada, “Eğitim, toplumun en değerli varlıklarından biridir. Bu nedenle, eğitim fırsatlarının eşit ve adil bir şekilde sunulması, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize olan borcumuzdur. Kahramankazan Belediyesi olarak, bu düşünceden yola çıkarak KAHEK ile birlikte başlattığımız burs programıyla bu yıl 1000 öğrencimize burs desteği veriyoruz. Geleceğin liderleri olarak gördüğümüz gençlerimize elimizden geldiğince destek sağlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

2020 yılından bu yana Kahramankazan Belediyesi ve KAHEK’in ortak olarak yürüttüğü burs programına, 25 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında Kahramankazan’da ikamet eden, üniversitelerin lisans bölümlerinde öğrenim gören öğrenciler www.kahramankazaneksyd.com adresinden burs başvurusuna müracaat edebilecek. 1000 öğrencinin faydalanacağı burs programının ödemesi, eğitim öğretim yılının başlaması ile hak kazanan öğrencilerin hesaplarına yatırılmaya başlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.