enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpgüzel şeyler oluyoriyi şeyler oluyorankaraistanbulizmirhaber sitesigüncel haberler
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
23°C
Ankara
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C

BESNİ’YLE GÖNÜL BULUŞMASI

BESNİ’YLE GÖNÜL BULUŞMASI
10.04.2023 11:34
0
A+
A-

Deprem felaketinin ilk gününden bu yana depremin yaşandığı bölgelerde faaliyet gösteren Uşak Belediyesi, düzenlediği Ramazan Buluşması ile kardeş şehri Besni’yi ziyaret etti, vatandaşlara moral oldu. Gerçekleştirilen özel buluşmaya Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da bizzat katıldı.

 

Etkinliklerde yer alan Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Uşak Belediyesi Kent Orkestrası ekipleri iki gün boyunca yüzleri gülümsetti. Depremin psikolojik etkisini hafifletmek adına Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Şehir Tiyatrosu’nun sevilen oyunları Medusa Müzikali, Çikolata Dükkânı ve Bizim Sandık sahnelendi. Hacivat ve Karagöz, ortaoyunu, aşık ile maşuk gibi gösterilerle eğlenen çocuklar düzenlenen şarkı yarışmasında ise performanslarını sergiledi. Büyük küçük demeden herkesin katıldığı etkinlikler yüzleri gülümseten birçok renkli ana sahne oldu.

 

Program kapsamında Besni halkıyla buluşan şair, yazar, televizyoncu ve hekim Senai Demirci ilk gün, televizyon sunucusu ve yazar Bekir Develi ise ikinci gün Besni halkıyla buluşarak söyleşi gerçekleştirdi. Etkinliklerden sonra Kur’an Tilaveti yapıldı ve iftar sofrası paylaşıldı.

 

Doğaçlama Oyun İlk Kez Besni’de Sahnelendi

 

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibinin bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü ve farklı versiyonlarıyla izleyenlere keyifli anlar sunan doğaçlama sahne performansı ilk kez Besni halkıyla buluştu. İnteraktif gösteri izleyenlerin beğenisini kazandı.

 

Besni ile Uşak Arasında Can Bağı

 

Etkinliğe çocuklarıyla katılan Suzan Yılmaz “Hem çocuklarımızın hem de bizim eğlendiğimiz bir etkinlik oldu. Uşak burada yaşayan herkes için çok çabalıyor, etkinliği düzenleyen ve etkinlikte yer alan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir başka vatandaşsa Başkan Mehmet Çakın’a teşekkür ederek, “İlk günden beri yardımımıza koştular, şimdi de çok güzel bir organizasyonla buradalar. Uşak halkına ve belediyesine teşekkürler.” dedi.

 

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner’in ve Uşak Belediye Meclis Üyesi İlknur Ertuğrul’un eşlik ettiği programların ilk gününe koordinatör vali olarak bölgede görev yürüten Uşak Valisi Ergün Turan da katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.