enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpgüzel şeyler oluyoriyi şeyler oluyorankaraistanbulizmirhaber sitesigüncel haberler
DOLAR
34,0020
EURO
38,0357
ALTIN
2.832,30
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
23°C
Ankara
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C

“Bir el de sen uzat”

“Bir el de sen uzat”
27.04.2023 14:32
0
A+
A-

Nevşehir’de Almanca öğretmeni tarafından yapılan resimler sergilendi. Serginin geliri ile deprem bölgesine konteyner sınıf yapılacak.

Nevşehir Lisesi Almanca Öğretmeni Dilek Çakır tarafından yapılan resimler, Nevşehir Öğretmen Evi Sergi Salonunda sergilenmeye başlandı. ‘Bir el de sen uzat’ isimli serginin açılışını Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yaptı. Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, “Almanca öğretmenimizin içinden gelerek yaptığı resimlerden oluşan serginin açılışını yapıyoruz. Dilek öğretmen içinden gelenleri yansıttığı bir sergi. Ülke olarak asrın felaketi ile karşı karşıya kaldık. Herkes gücü nispetinde ilk günden itibaren bölgeye destek vermeye devam ediyor. Bizde Nevşehir olarak farklı bir uygulamaya ev sahipliği yaptık. Gaziantep, Hatay, Malatya ve Adıyaman’a eğitim konteynırları gönderdik. Bu konteynerler öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından Nevşehir’de üretildi. Bu sergide o amaca destek veriyor. Bugün burada sergilenen resimler aynı zamanda satılıp elde edilen gelir ile eğitim konteynerine dönüşecek. Deprem bölgesindeki çocuklarımızın eğitim görecekleri mekânlara dönüşecekler. İlimiz açısından da fark oluşturan bir uygulama oldu” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.