enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpgüzel şeyler oluyoriyi şeyler oluyorankaraistanbulizmirhaber sitesigüncel haberler
DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
23°C
Ankara
23°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Yağmurlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
20°C

İhtiyaç sahiplerine ‘Barınma Projesi Programı’

İhtiyaç sahiplerine ‘Barınma Projesi Programı’
21.07.2023 13:17
0
A+
A-

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların oturulamayacak durumda olan evlerini yenisi ile değiştiren SYDV, “Barınma Projesi Programı” çerçevesinde 57 yeni evin yapımını tamamlayarak teslimi gerçekleştirdi.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) oturulamayacak durumda olan, insan sağlığı açısından risk teşkil eden evlerde onarım çalışması yapıp ya da evleri yıkıp yenisini inşa ediyor. Bu kapsamda ilçede birçok çalışma gerçekleştiren SYDV, “Barınma Projesi” ile 57 tane evin daha yapımını tamamlayarak teslimi gerçekleştirdi. 4 evin ise inşa süresi devam ediyor.

2 milyon liralık kaynak tahsisi yapıldı

Barınma Projesi Programı hakkında bilgi veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça, bu proje ile ihtiyaç sahibi vatandaşları sıcak bir yuvaya kavuşturmayı hedeflediklerini belirterek “2012’de uygulamaya başladığımız Barınma Projelerimiz kapsamında bugüne kadar evleri onarılamayacak derecede hasarlı ve insan sağlığı açısından risk teşkil eden 57 vatandaşımıza yeni evlerinin yapımı tamamlanarak teslim edildi. 4 vatandaşımızın ise ev yapımları ise devam etmektedir. Bu projede ev yapımı için yapmış olduğumuz taleplere istinaden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vakfımıza bugüne kadar yaklaşık 2 milyon TL kaynak tahsisi yapılmıştır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.